Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКолеги-и-и-и, изгорех на морето от това слънце. Станал съм като джоревец...Има ли някой на Св. Влас?
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИмаше ама до миналата седмицаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЕх-х-х, аз съм във Влас от 22.08. Жалко, че не сме се видяли!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение.грешкаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Карах Варна - Велико Търново лепнал се зад новия МАН автобус на Българската Волейболна ФедерацияБуса е много як, а шофьорът им беше ненормален, но пък караше яко и не изпитах нужда да го изпреваря през целия път
В автобуса бяха българските национали
Last edited by achkar; d.m.y г., 14:12.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Охх и аз да се оплача
Вчера към 9:30 сутринта до метро Стара Загора Голф 3 с номер СТ 4002 .. се правеше на големия състезател с 1.8 двигател, та минаваше ги наред сечеше пътя на всички...и си викам този ако го направи тоя номер на мене много ще съжалява
И естествено се случи настигнаме и стоеше зад мене и аз си го чакам тръгва да ме минава, нооо моя милост натиска ЖТД-то до долу и хоп не му стига силата на голфчето с невероятните си 90 коня и се прибира и свири и така 3 пъти, докато накрая го пуснах да се радва идиота156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеОхх и аз да се оплача
Вчера към 9:30 сутринта до метро Стара Загора Голф 3 с номер СТ 4002 .. се правеше на големия състезател с 1.8 двигател, та минаваше ги наред сечеше пътя на всички...и си викам този ако го направи тоя номер на мене много ще съжалява
И естествено се случи настигнаме и стоеше зад мене и аз си го чакам тръгва да ме минава, нооо моя милост натиска ЖТД-то до долу и хоп не му стига силата на голфчето с невероятните си 90 коня и се прибира и свири и така 3 пъти, докато накрая го пуснах да се радва идиотаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЕй-й-й-й аз много мразя така. Абе вижда че няма душа и натиска да засече някой и да се прибере в платното в последния момент. Ама то даже ти е свиркал ли?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи да бе щото аз си карам с 50-60 и той трагва да ме минава пък аз натискам и той така не може да ме изпревари и ми свирка
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеАйдее... от днес почвам работа.
На печелившите честито!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment